Teatru copii

Teatru, exercițiu pentru creierul copiilor

Cărțile, filmele și spectacolele de teatru permit copiilor să evadeze din lumea reală. Spre deosebire de cărți sau filme pe youtube, teatrul se simte mai real, publicul impărtășește același spațiu cu actorii. Spectacolele de teatru introduc copiii în lumea poveștilor și ii desprind temporar de propriile vieți arătându-le dragostea, forța si determinarea de care au nevoie pentru a-și indeplini visele.

Spectacolele de teatru introduc copiii în lumea poveștilor și ii desprind temporar de propriile vieți arătându-le dragostea, forța si determinarea de care au nevoie pentru a-și indeplini visele.

Inteligența emoțională și gândirea creativă sunt abilitați umane instinctive. La fel ca și în cazul mușchilor corpului, aceste abilitați trebuie antrenate pentru a le menține active și puternice, iar teatrul poate ajuta la dezvoltarea acestora. Inteligența emoțională este esențială pentru succesul profesional și personal.  

Dacă duci un copil la teatru, nu numai că va exersa empatia, va râde zgomotos sau va veni acasă cântând, va dori să afle mai multe despre istorie sau îți va spune ce s-a întâmplat la școală, va discuta despre muzică și va învața cum să gestioneze un conflict.

Un curs de teatru transformă emoțional copiii, aceștia vor invăța tehnici de respirație și de vorbire, improvizație, pantomime, vor exersa prin intermediul jocurilor de coordonare a mișcării.

Fecioarei Hub

By Fecioarei Hub

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fecioarei Hub